Welkom op mijn blog!

Hier wil ik je graag wat meer over mijzelf vertellen. Op 31 januari 2019 heb ik 3 herseninfarcten gehad, ik schrijf over mijn verhaal, mijn herstel maar ook over de nadelen van hersenletsel.

Mijn naam is Anne Cox. Ik ben een meid van 23 jaar oud en ik woon in het stadje van lol en plezier, Venlo, samen met mijn ouders. Mijn zus heeft een eigen stekkie.

Ik heb een Brabander uit Someren aan de haak geslagen waar ik sinds oktober ’18 mee samen ben. Een geweldige vent die me 24/7 steunt! Ik heb ontzettend gezellige vrienden en we houden wel van een feestje en dan met name de Vastelaovend. Daarnaast vind ik af en toe fijn om alleen te zijn en kijk dan graag een filmpje of serie. Verder vind ik het geweldig om spelletjes te spelen en ben dan ook reuzefanatiek hierin.

Ik studeerde Verpleegkunde voordat dit allemaal begon. Ik ben van plan om dit weer op te pakken maar wanneer is nog de vraag. . Voorheen werkte ik in een verzorgingstehuis op de afdeling somatiek met ouderen. Ik ben een harde werker met een passie voor het zorgen voor de oudere mensen. Dit brengt mij voldoening en plezier!

Wil je meer weten? Stuur even een berichtje of laat een reactie achter! 🙂