Meer over mij

Welkom op mijn blog!

Hier wil ik je graag wat meer over mijzelf vertellen. Dit zodat niet alleen mijn verhaal uit de blogs duidelijk wordt maar ook wie ik ben als persoon.

Mijn naam is Anne Cox. Ik ben een meid van 22 jaar oud en ik woon in het stadje van lol en plezier, Venlo samen met mijn ouders. Mijn zus heeft een eigen stekkie samen met mijn geweldige schoonbroer.

Ik heb een Brabander uit Someren aan de haak geslagen waar ik sinds oktober mee samen ben. Een geweldige vent die me 24/7 steunt! Ik heb ontzettend gezellige vrienden en we houden ervan om (genoeg) drankjes te drinken. Daarnaast vind ik af en toe fijn om alleen te zijn en lees dan graag een boek. Verder vind ik het geweldig om spelletjes te spelen en ben dan ook reuzefanatiek hierin.

Ik studeer Verpleegkunde en zit in het laatste jaar hiervan. Ik werk een verzorgingstehuis met ouderen en vind dit geweldig. Hiervoor heb ik stages op verschillende plekken gelopen en ben ik bekend met de medische wereld. Ik ben een harde werker met een passie voor het zorgen voor de oudere mensen. Dit brengt mij voldoening en plezier!

Wil je meer weten? Stuur even een berichtje of laat een reactie achter! 🙂