Dankjewel!

“Gratitude helps you see what is there, instead of what isn’t.”

WAUW, wat een ongelofelijk veel lieve berichtjes. Emotionele reacties, moed, kracht en respect, wie had ooit verwacht dat ik dit op kon roepen bij mensen. Ik krijg er veel volgers bij en veel vriendschapsverzoeken. Inmiddels heb ik 37000 lezers op mijn blog gehad, dit had ik nooit kunnen denken. Uit de meest onverwachte hoeken komen berichtjes.

Ik krijg moed van alle berichten en kaarten. Dagelijks krijg ik kaarten en vrolijk hier flink van op. De woorden doen mij goed.

Aangezien ik merk wat voor een effect dit heeft wil ik jullie vragen om kaarten te sturen waar ik mijn kracht uit kan halen. En natuurlijk mijn kamer op te vrolijken aangezien de kaarten van het ziekenhuis thuis liggen. Het adres is:
Zandbergsweg 111
6432CC Hoensbroek
Kamer 104
Anne Cox

Nogmaals bedankt voor alle lieve reacties!

“Along my journey I have learned that the more thankful I am, the more I have to be thankful for.